De snelste weg voor je rijbewijs is bij Autorijschool Oktay

Autorijschool Oktay is de autorijschool in Bergen op Zoom, Roosendaal en omstreken met meer dan 25 jaar ervaring.
Wij zijn gestart als rijschool welke zich had gericht op het les geven aan personen veelal van allochtone afkomst. De laatste jaren echter zijn wij ons ook gaan richten op de rest van de bevolking..

En dit alles uiteraard met een groot succes. Het leerlingen bestand is enorm gegroeid en het slagings percentage met stappen verbeterd. Wij kunnen nu met trots zeggen dat wij in het afgelopen jaar een gemiddeld slagings percentage van 50-55 % hadden, op plus minus 150 examens. Hiermee kwamen wij in de top van examen-slagings percentage gemiddeld per leerling.

Gevestigd pal naast het CBR examen centrum geven wij op dinsdag avond theorieles, welke indien gewenst mogelijk is om te volgen in meerdere talen. Naast al het bovenstaande hebben wij voor uw rij en les plezier de beschikking over die nieuwste auto’s, waaronder een VW T-ROC, een VW Polo TDI en een VW Polo Automaat. En uiteraard blijft u lessen met dezelfde instructeur in dezelfde auto. Zo kunt u zich op uw gemak voelen, met een bekende instructeur en een vertrouwde auto. Dit in tegenstelling tot een aantal rijscholen waarbij u tijdens uw lessen van auto of instructeur verandert.

Naast al het bovenstaande hebben wij voor uw rij en les plezier de beschikking over die nieuwste auto’s

* Nederlands/Turks/Arabisch en Engels sprekende rijinstructeurs
* Lessen ook in automaat
* Wij zijn zeer flexibel in lestijden en betalingen
* Betalingen in termijnen altijd mogelijk zolang het voor de examen gebeurd